Visual

Kom bij ons werken

Onze leerkrachten, onderwijsbegeleiders en andere professionals zijn enthousiaste en gedreven specialisten voor leerlingen die zeer moeilijk leren.

In het speciaal onderwijs volgen de kinderen geen standaard curves of gemiddelden. Daarom krijg je bij ons ook de ruimte om dingen anders te doen. We zoeken mensen die buiten de lijntjes durven te kleuren. Professionals die willen blijven leren zodat ze optimaal bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van hun leerlingen en collega’s. Wij zoeken teamspelers die betrokken zijn bij onze school en houden van vernieuwing. Mensen die staan voor echt goed onderwijs, graag in gesprek gaan met ouders en oog hebben voor wat de leerlingen aankunnen.

Open cultuur

We bieden jou een interessante werkomgeving, met een open cultuur en veel mogelijkheden voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Onze kinderen zijn bijzonder, geen dag is hetzelfde. Wil jij echt iets bijdragen aan hun leven en ben je bevoegd om te werken met deze prachtige doelgroep? Kijk dan welke vacature aansluit op jouw talenten.