Visual

Open dag Vso Het Duin – Werken aan Leren!

Leren om straks in de praktijk goed aan de slag te kunnen. Dat noemen we bij Vso Het Duin uitstroomgericht leren. ’Vind jij het leuk om ‘te leren door werken’ met vakken als koken, techniek, groen, schoonmaak en fietstechniek?

Kom eens kijken tijdens de Open Dag op vrijdag 24 november 2023

Van 15.15 tot 16.30 uur.

Schrijf je in via het contactformulier onderaan de pagina!

Vso Het Duin bereidt leerlingen voor op een zo hoog mogelijk uitstroomniveau, dat past bij het talent, de motivatie en mogelijkheden van de leerling. We bieden verschillende praktijkvormen aan binnen en buiten de school om ervaring op te doen. Maximaal zelfstandig zijn is het doel.

Werken aan leren, leren van werken

‘Werken aan leren, leren van werken’ is niet voor niets het motto van onze school. Alles wat we doen is erop gericht onze leerlingen aan de slag te helpen in een nuttig vak. We hebben leerlingen die uitstromen naar dagcentra waar het plezier in activiteiten voorop staat en dagcentra waarbij op maat wordt gewerkt.

Schoolgebouw van VSO Het Duin in Noordwijk

Schoolgebouw van VSO Het Duin in Noordwijk

Zelfstandig of beschut werk

Veel van onze leerlingen kunnen werken. Afhankelijk van de individuele talenten stroomt de ene leerling uit naar een (gedeeltelijk) zelfstandige werkplek in het bedrijfsleven en de andere leerling naar een beschutte werkplek.

Praktijklessen

De basisvaardigheden Nederlandse taal, lezen en rekenen zijn in het rooster belangrijk. Daarnaast is er veel aandacht voor leren in de praktijk. Op leerwerkplekken in de school, in lessen op locatie en stages in een bedrijf, hebben ze groot plezier in het werken aan hun arbeidsvaardigheden.

Passend onderwijs is normaal

Vso Het Duin is een school voor kinderen die moeilijk tot leren komen. Een school waar passend onderwijs normaal is.

Geef je op voor de Open dag op vrijdag 24 november 2023 via onderstaand invulformulier.

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Vso Het Duin, tel. (071) 361 41 50 (vraag naar Aniek Frankort, intern begeleider).

Adres Open Dag:

Vso Het Duin, Stakman Bossestraat, Stakman Bossestraat 79, 2203 GH Noordwijk

Schrijf je in voor de open dag

    Door op de verzendknop te drukken, geef ik toestemming mijn gegevens te gebruiken voor de administratie rondom de Open Dag.